Rippikoulu on once in a lifetime -kokemus. Rippikoulu tutustuttaa sinut seurakuntaan, lähimmäisiin, sinuun itseesi, taivaan Isään ja suuriin elämän salaisuuksiin. Tervetuloa matkaan mukaan, olemme täällä sinua varten!

Rippikoulussa opiskellaan kaikki kristinuskon keskeisimmät asiat yhdessä kokemalla ja tekemällä. Rippikoulu antaa mahdollisuuden turvallisessapaikassa pohtia elämää ja itselle tärkeitä asioita uudella tavalla. 

Rippikoulu on paikka, jossa saa kysyä ja ihmetellä. Vastauksia kysymyksiin etsitään yhdessä toisten kanssa. 

Rippikoulussa on tilaa yhdessä olemiselle, leikkimiselle, laulamiselle, uusiin ihmisiin tutustumiselle ja mahtavien elämyksien kokemiselle. 

Rippikouluvuosi 2022-2023 käynnistyy syyskuussa, ilmoittautuminen alkaa 12.9.2022 ja päättyy 2.10. 2022. Hollolan seurakuntaan kuuluville nuorille on lähetetty kotiin postitse rippikoulun infovihko, josta löytyy tärkeää tietoa rippikoulusta ja ilmoittautumisesta. 

Mikäli et kuulu seurakuntaan, mutta haluat osallistua rippikouluun, ole yhteydessä rippikoulutyön pappiin Hanna-Leena Penttilään. 

Jos olet aikuinen ja kiinnostunut rippikoulun käymisestä seurakunnassamme, Lisätietoja aikuisrippikoulusta löydät tämän linkin kautta.

Huom! Linkki rippikoululeirien ja seurakunnan muihin tietosuojaselosteisiin löytyy myös sivuston alalaidasta.

Ota yhteyttä

Pappi
Hollolan kantaseurakunta
Keskuskatu 2
15870 Hollola

Kasvatuksen pappi, rippikoulutyö