Rippikoulu on once in a lifetime -kokemus. Rippikoulu tutustuttaa sinut seurakuntaan, lähimmäisiin, sinuun itseesi, taivaan Isään ja suuriin elämän salaisuuksiin. Tervetuloa matkaan mukaan, olemme täällä sinua varten!

Rippikoulussa opiskellaan kaikki kristinuskon keskeisimmät asiat yhdessä kokemalla ja tekemällä. Rippikoulu antaa mahdollisuuden turvallisessa paikassa pohtia elämää ja itselle tärkeitä asioita uudella tavalla.

Rippikoulu on paikka, jossa saa kysyä ja ihmetellä. Vastauksia kysymyksiin etsitään yhdessä toisten kanssa.

Rippikoulussa on tilaa yhdessä olemiselle, leikkimiselle, laulamiselle, uusiin ihmisiin tutustumiselle ja mahtavien elämyksien kokemiselle.

Jos olet aikuinen ja kiinnostunut rippikoulun käymisestä seurakunnassamme. Lisätietoja aikuisrippikoulusta löydät tämän linkin kautta.

Huom! Linkki rippikoululeirien ja seurakunnan muihin tietosuojaselosteisiin löytyy myös sivuston alalaidasta.