Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit ja retket

Kouluikäisten työ tarjoaa kevät- ja syyskausilla 1.-7. luokkalaisille leirejä ja retkiä, joissa on myös seurakunnan sanoma mukana.

Kesän 2021 kouluikäisten toimintoihin ilmoittautuminen 10.-23.5.

Mikäli kouluikäisellä on erityisen tuen tarvetta, kannattaa leirin sopivuudesta olla yhteydessä nuorisotyönohjaajiin. Mukaan voi ilmoittautua myös avustajan kanssa. Avustajalta emme peri osallistumismaksua.

Olet tervetullut osallistumaan kaikkeen Hollolan seurakunnan kouluikäisten toimintaan!

Letunpaistoa nuotiolla

PARINPELLON KESÄLEIRIT - MAALLA, MERELLÄ JA TAIVAASSA

8-10 vuotiaille 14.-16.6.

10-13 vuotiaille 2.-4.8.

Kesäleireillä tunnelma nousee aina taivaaseen asti, kun yhdessä kavereiden kanssa seikkailemme maalla, merellä ja ilmassa. Vain taivas on rajana, kun hyppäämme veteen tai kiipeämme kohti korkeuksia. Eläimellistä menoa ja kesäleiritunnelmaa, joka varmasti tempaa mukaansa. Varmista paikkasi maalla, merellä ja taivaassa ilmoittautumalla mukaan kesäleirille.

Näille leireille tarjoamme kyydin Kuhmoinen-Padasjoki -alueelta!

Leirin hinta 30 €

KESÄN PERHELEIRI 6.-8.8.

Pitkästä aikaa päästään Parinpeltoon viettämään mukava viikonloppu perheen parissa. Nautitaan kesäloman viimeisistä päivistä! Leirin hinta aikuisilta 35 €, lapsilta 30 €, alle 4-v. 0 €

Vain perheen kahdesta lapsesta peritään leirimaksu.

PADASJOEN SEURAKUNNAN 550-VUOTISLEIRI 20.-22.8.

Särsjärven leirikeskuksessa

Juhlistetaan yhdessä Padasjoen seurakunnan synttäreitä kisaillen leiriolympialaisten merkeissä, askarrellen, hiljentyen, nuotiolla istuen, saunoen ja uiden. Leiri on tarkoitettu padasjokelaisille vauvasta vaariin. Leirin hinta 30 € lapset ja 35 € aikuiset

Kasa kenkiä

Johtava nuorisotyönohjaaja