Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit ja retket

Kouluikäisten työ tarjoaa kevät-, kesä- ja syyskausilla 1.-7. luokkalaisille leirejä, joissa on myös seurakunnan sanoma mukana.

Kevään 2023 kouluikäisten toimintoihin ilmoittautuminen 9.-31.1.

Mikäli kouluikäisellä on erityisen tuen tarvetta, kannattaa leirin sopivuudesta olla yhteydessä nuorisotyönohjaajiin. Mukaan voi ilmoittautua myös avustajan kanssa. Avustajalta emme peri osallistumismaksua.

Olet tervetullut osallistumaan kaikkeen Hollolan seurakunnan kouluikäisten toimintaan!

Letunpaistoa nuotiolla

Lomapolkuja

• 27.–28.2. Parinpellossa 1.-3. luokkalaisille
  • 1.–2.3. Parinpellossa 1.-3. luokkalaisille

Hyppää mukaan lomapolulle ja poimi mukaan parhaat eväät. Kuljetko polulla jalat maassa vai pääpilvissä? Pakkaa hyvät kengät mukaan, sillä koskaan ei tiedä, mitä tulee vastaan. Leirin hinta 30€.

Talven perheleiri

17.–19.3. Parinpellossa

Ihanaa, perheen yhteinen leiriviikonloppu Parinpellon maisemissa. Luvassa tietenkin mukavaa ajanvietettä ja yhdessäoloa perheen ja muiden leiriläisten kanssa! Leirin hinta aikuisilta 40€, lapsilta 35€, alle 4-v. 0€, vain perheen kahdesta lapsesta peritään maksu.

Saa unelmoida!

14.-16.4. Parinpellossa 3.-5. luokkalaisille

Toiset unelmoi lottovoitosta tai uudesta puhelimesta, ehkä sinä unelmoit koiran pennusta. Leiri yhteinen, ainutkertainen, jotain odottaa, jotain parempaa. Sä voit tehdä sen, leirin unelmien. Tällä leirillä pääset itse vaikuttamaan ohjelmaan, joten anna unelmien laukata! Leirin hinta 35€.

Perheretki Heurekaan la 6.5.

Perheiden kokopäivän retki Vantaan tiedekeskus Heurekaan. Osallistumismaksu 10€/ henkilö. Huom! Ilmoittautua voi 10.4. asti.

Unelmatehdas

5.-7.5. Kalliopirtillä 5.-7. luokkalaisille

Mistä on unelmat tehty? Tule mukaan selvittämään unelmien rakenteita! Nyt sinulla on upea mahdollisuus pohtia / rakennella / ajatella omia unelmiasi. Unelmatehdas palvelee ympäri vuorokauden! Leirin hinta 35€.

Kummin kaa

20.–21.5. Parinpellossa

Vuonna 2015–2018 syntyneille lapsille leirimeininkiä oman kummin kanssa. Hinta lapselta 25€, kummilta 30€. HUOM! Ilmoittautua voi 31.3. asti.

Kesän perheleiri

4.-6.8. Parinpellossa

Vietetään mukava, perheen yhteinen viikonloppu, nauttien viimeisistä kesälomapäivistä! Leirin hinta aikuisilta 40€, lapsilta 35€, alle 4v. 0€, vain kahdesta lapsesta peritään maksu. HUOM! Ilmoittautua voi 30.4. asti.

Kasa kenkiä

Vesikansan alue
vs. nuorisotyönohjaaja 31.7.2023 asti
Hollolan kantaseurakunta Hämeenkosken kappeliseurakunta