Sovituksen Leppoisa Lauluhetki

Alkamisajasta ilmoitetaan kunhan korona myöten antaa (aikaisintaan lokakuussa, mutta odotetaan rauhassa)

Lauletaan hengellisiä lauluja monenmoisista laulukirjoista Viisikielisestä Virsikirjaan kanttori Veera Surkan johdolla.

Andreaan kappeli on kirkon pääeteisessä pyöreä kappelihuone, jossa on ihastuttava akustiikka joka houkuttelee laulamaan ja käyttämään ääntä rohkeasti. Laulamme omaksi iloksi ja toinen toistemme hengelliseksi rakennukseksi. Silloin tällöin laulamme Sovituksenkirkon komeassa kirkkosalissa urkujen säestyksellä ja saattaapi kanttori muutaman urkukappaleenkin laulujen lomaan soittaa.

Mukanaolo ei vaadi minkäänlaista sitoutumista, vaan laulamassa voi käydä silloin kun lauluhetki omaan aikatauluun sopii.

Ryhmä kokoontuu Sovituksenkirkossa joka toinen torstai.

Vt kanttori
Hollolan kantaseurakunta