Ystävyysseurakunta

Ystävyysseurakuntatoiminnan tavoitteena on ylläpitää ja lisätä yhteyksiä tukemalla seurakuntatoimintaa ja omaehtoista toimintaa sekä antamalla henkistä tukea.

Suomen ev. lut. kirkon ystävyysseurakuntatyöstä löydät yleisemmin tietoa Sakastin sivuilta.

Hollolan kantaseurakunta

Koselle on tehty useita vierailuja vuosittain, ennen pandemia-aikaa, joko seurakunnan tai yksittäisten seurakuntalaisten järjestämänä. Keräyksellä saatuja käytettyjä vaatteita ja tarve-esineitä lahjoitetaan Kosen seurakunnalle.

Kosen ystävät keräsivät Koselle pyhäinpäivän 2021 alla kolehdin, valmistaen itse tehtyjä havukransseja ja neuletöitä myyntiin ja avaamalla myyntipöydän Sovituksenkirkon aulaan.

Kosen ystävät tapaavat kerran kuukaudessa Sovituksenkirkolla Mooseksessa keskiviikkoisin klo 17-18.30. Jaamme uutisia Koselta, suunnittelemme ja mietimme keinoja tukea Kosen seurakuntaa. Olet tervetullut mukaan!

Kevään tapaamiset ovat  2.2.  16.3.  13.4. ja 18.5.

Kysy lisää aikuisten pappi Marjo Kortelainen p. 044 524 6194, marjo.kortelainen(at)evl.fi.

►Tutustu Kosen seurakunnan verkkosivuihinLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Ystävyysseurakuntahistoriikki vuodelta 2003

Hämeenkosken kappeliseurakunta

Tutustu Viron Karulan ystävyysseurakuntaan täällä.

Kärkölän kappeliseurakunta

Kappeliseurakunnalla on kaksi ystävyysseurakuntaa: Inkerin kirkon Aunus ja Viron luterilaisen kirkon Ridala.

Aunuksen seurakunta on perustettu virallisesti vuonna 1992. Oma kirkko seurakunnalle valmistui vuonna 1999. Kappeliseurakunta toimii Vitelen kylässä.

Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunta

Kappeliseurakunnassa ei ole ystävyysseurakuntatoimintaa.

Aikuistyön ja kylien pappi

Aikuistyö, naisten ja miesten ryhmät, kylät ja raamattupiirit.

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Hämeenkosken kappeliseurakunnan kappalainen.

Kappalainen
Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Kuhmoisten - Padasjoen kappeliseurakunnan kappalainen. Virkavapaalla 1.8.2021 - 31.12.2022.

Vastaan Kuhmoisten - Padasjoen kappeliseurakunnan toiminnasta yhdessä kappelineuvoston kanssa, joten voit ottaa yhteyttä minuun mm. toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja asioissa, myös kappeliseurakunnan hallinnollisissa asioissa. Työhuoneeni sijaitsee Padasjoen pappilassa seurakuntatoimiston yhteydessä. Vapaapäiväni ovat pääsääntöisesti maanantai ja tiistai.

Hollolan kantaseurakunta Vesikansan alue
15870 HOLLOLA

Vesikansan alueen kappalainen. Lähetystyön työalavastuu kantaseurakunnassa.