Kouluikäisten kerhot Hollolassa

Ilmoittautumisaika syksyn kerhoihin on 26.8.-1.9.2019 välisenä aikana verkkosivujen kautta.

Kerhopaikat arvotaan ja tieto kerhopaikan saamisesta tulee kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse viikon 35 aikana. Vapaita kerhopaikkoja ilmoittaumisajan jälkeen voit tiedustella Tuula Ijäkseltä,
tai Vesikansassa toimiviin kerhoihin Petri Ijäkseltä.

Kerhot alkavat viikolla 36
Kerhoja ei ole syyslomaviikolla 43
Viimeiset kerhokerrat ovat viikolla 50

Isä-poika-sähly

VIPINÄÄ KINTTUIHIN -liikuntakerho

Nostavan koululla (Nostavantie 382, Lahti)

MA klo 17-18
1.-3. -luokkalaisille

Nyt laitetaan hippulat vinkumaan ja vipinää kinttuihin! Luvassa pelailua, liikkumista ja leikkiä loistojengillä!

PERHESÄBÄ

Nostavan koululla (Nostavantie 382, Lahti)

PE klo 17-18 0.-4.-luokkalaisille

PE klo 18-19 5.-7.-luokkalaisille

Nappaa mukaan sulle tärkeä aikuinen, sählymaila, sisäpelikengät ja juomapullo ja peli voi alkaa!

Sovituksenkirkon nuortentiloissa (alakerta) Keskuskatu 2

PIECE OF CAKE -kokkikerho

MA klo 17-19 (HUOM! Esitteen tiedoista poiketen)

5.-6. -luokkalaisille

Kokkaillaan yhdessä herkkuja laidasta laitaan! Kerhoon mahtuu mukaan 12 kerholaista.

NÄPPÄRÄT NÄPIT -askartelukerho

TI klo 17-19 (HUOM! esitteen tiedoista poiketen)

3.-4. -luokkalaisille

Leikkaa, liimaa ja askartele! Näppäriltä näpeiltä onnistuu monenmoinen. Mitä kaikkea huovasta, paperista, helmistä, napeista tai puusta saa aikaan?

TOUHUPIIRI –puuhakerho

TO klo 17.30-19

1.-2. –luokkalaisille

Touhuten ja puuhaten aika kuluu mukavasti kavereiden kanssa. Luvassa mm. pelailua, askartelua, leikkiä ja kenties myös kokkailua…

Kokkikerho

VESIKANSA

Vesikansan seurakuntakodilla (Paimelantie 52)

MASTER CHEF Junior

TO 17.00-19.00
1.-4.-luokkalaisille tytöille ja pojille
Pipareita, kakkuja, muffinsseja, salaatteja, kinkkuja, kroisannteja! Tuu mukaan kokkailemaan!
Mukaan mahtuu 10 kerholaista.

Vastuualueena kouluikäiset.

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor