Leirit

TALVEN PERHELEIRI pe-su 13.-15.3. Parinpellon leirikeskuksessa

Tervetuloa nauttimaan talven riemuista ja valmiista ruokapöydästä Parinpeltoon. Leirin hinta aikuisilta 35 € , lapsilta 30 €, alle 4 v. 0 €, vain perheen kahdesta lapsesta peritään maksu.  ILMOITTAUTUMINEN 18.1.-10.2.

PYHÄKOULUVÄEN LEIRIYÖ pe-la 22.-23.5. Parinpellon leirikeskuksessa

Tervetuloa pyhäkoululaiset viettämään jännittävä yöseikkailu Parinpellon maisemissa. Hinta 10 €. Yli 5 v. pyhäkoululaisille.   ILMOITTAUTUMINEN 18.1.-30.4.

KUMMIN KAA-LEIRI la-su 23.-24.5. Parinpellon leirikeskuksessa

Vuonna 2011-2015 syntyneet tytöt ja pojat, nyt teillä on mahtava tilaisuus lähteä viettämään leirimeininkiä oman kummin kaa. Leirin hinta lapsilta 20 € ja kaikilta kummeilta 26 €. ( Perheestä vain yksi henkilö/leiri)   ILMOITTAUTUMINEN18.1.-31.3.

KESÄN PERHELEIRI pe-su 7.-9.8. Parinpellon leirikeskuksessa

Kesää on vielä jäljellä uimiseen, saunomiseen, yhdessä puuhailuun. Leirin hinta aikuisilta 35 € , lapsilta 30 €, alle 4 v. 0 €, vain perheen kahdesta lapsesta peritään maksu.  ILMOITTAUTUMINEN 18.1.-30.4.

Retket

ISÄT JA LAPSET su 9.5. klo 13-16 Kalliopirtin leirikeskuksessa

Mitä kivaa voisimme tehdä äidille sunnuntaiaamuun? Ohjelmaa ulkona ja sisällä, unohtamatta saunomista. Omat eväät mukaan! Ilmoittautuminen 18.1.-30.4.

PERHEIDEN RETKIPÄIVÄ Helatorstai 21.5. klo 11-16 Parinpellon leirikeskuksessa

Puuhailua koko perheelle, mm. luontopolkua, toimintapisteitä. pop up pyhis, nuotiolettuja, soutelua, saunat lämpiminä. Ottakaa omat eväät mukaan ja tulkaa nauttimaan mukava retkipäivä! Ilmoittautuminen 18.1.-3.5.

Ilmoittautumisohjeet:

Voit ilmoittautua leireille ja retkille ilmoittautumisajankohtana Internetissä seurakunnan verkkosivulla. Etusivulta verkkoilmoittautuminen.

Leirien ja retkien osallistujat ARVOTAAN, mikäli leirille tai retkelle on hakijoita enemmän kuin sille voidaan ottaa. Hollolan srk jäsenet ovat etusijalla.

Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena ilmoittautumisaikana tulleet ilmoittautumiset. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Huom! Hollolan seurakuntaan kuulumattomilta perimme korotetun leiri- ja retkimaksun (+50 %)

Leirimaksusta voi hakea vapautusta taloudellisin perustein seurakunnan diakoniatyön kautta. Diakoniatyö avustaa enintään yhtä leiriä / vuosi.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto leirille ja retkelle pääsystä kotiin.

Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan p. 040 832 9899.

leiri tunnelmia
talvileiri 2018