Leirit ja retket

Syyskaudella tulossa;

UKKI, MUMMI JA MÄ-LEIRI la-su 15.-16.10. Parinpellon leirikeskus.

Yli 4- v. Hollolan srk:n lapsilla on mahdollisuus lähteä yhdessä ukin ja mummin kanssa leirille. Leirin hinta lapsilta 22 € ja isovanhemmilta 27 €.

Ilm. 15.8.-15.9.

Ilmoittautumisohjeet:

Voit ilmoittautua leireille ja retkille ilmoittautumisajankohtana Internetissä seurakunnan verkkosivulla. Etusivulta verkkoilmoittautuminen.

Leirien ja retkien osallistujat ARVOTAAN, mikäli leirille tai retkelle on hakijoita enemmän kuin sille voidaan ottaa. Hollolan srk jäsenet ovat etusijalla.

Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena ilmoittautumisaikana tulleet ilmoittautumiset. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Huom! Hollolan seurakuntaan kuulumattomilta perimme korotetun leiri- ja retkimaksun (+50 %)

Leirimaksusta voi hakea vapautusta taloudellisin perustein seurakunnan diakoniatyön kautta. Diakoniatyö avustaa enintään yhtä leiriä / vuosi.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto leirille ja retkelle pääsystä kotiin.

Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan p. 040 832 9899.

Lattiakuvahartaus leirillä. Jokainen on luonut oman paikan ja siitä polun Taivaan Isän luokse.
Lattiakuvahartaus leirillä.
Talvella 2018 sää suosi neljää lasta napakelkalla.
Talvileirin iloja

Kasvatuksen työalajohtaja 31.7.2023 asti

Varhaiskasvatuksen ja nuorisotyön koordinointi ja lähiesihenkilön toimiminen.

Hollolan kantaseurakunta