Leirit

PYHÄKOULULAISTEN LEIRIYÖ pe-la 24.- 25.5. Parinpellon leirikeskuksessa

Leiriyö on kaikille Hollolan seurakunnanyli 5 v.  pyhäkoululaisille. Leiriyön hinta hinta 10 €.

KUMMIN KAA-LEIRI la-su 25.-26.5. Parinpellon leirikeskuksessa

Vuonna 2010-2013 syntyneet tytöt ja pojat leirimeininkiä oman kummin kanssa. Leirin hinta lapsilta 20 € ja kaikilta kummeilta 26 €.

KESÄN PERHELEIRI pe-su 2.-4.8. Parinpellon leirikeskuksessa

Leirin hinta aikuisilta 35 €, lapsilta 30 € , alle 4-v. 0 €, vain perheen kahdesta lapsesta peritään maksu.

Ilmoittautumisohjeet

Voit ilmoittautua leireille ja retkille ilmoittautumisajankohtana Internetissä seurakunnan verkkosivulla. Etusivulta verkkoilmoittautuminen.

Leirien ja retkien osallistujat ARVOTAAN, mikäli leirille tai retkelle on hakijoita enemmän kuin sille voidaan ottaa. Hollolan srk jäsenet ovat etusijalla.

Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena ilmoittautumisaikana tulleet ilmoittautumiset. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Huom! Hollolan seurakuntaan kuulumattomilta perimme korotetun leiri- ja retkimaksun (+50 %)

Leirimaksusta voi hakea vapautusta taloudellisin perustein seurakunnan diakoniatyön kautta. Diakoniatyö avustaa enintään yhtä leiriä / vuosi.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto leirille ja retkelle pääsystä kotiin.

Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan p. 040 832 9899.

leiri tunnelmia
talvileiri 2018