Leirit

PYHÄKOULUVÄEN LEIRIYÖ pe-la 22.-23.5. Parinpellon leirikeskuksessa

KUMMIN KAA-LEIRI la-su 23.-24.5. Parinpellon leirikeskuksessa

KESÄN PERHELEIRI pe-su 7.-9.8. Parinpellon leirikeskuksessa

Kesää on vielä jäljellä uimiseen, saunomiseen, yhdessä puuhailuun. Leirin hinta aikuisilta 35 € , lapsilta 30 €, alle 4 v. 0 €, vain perheen kahdesta lapsesta peritään maksu.  ILMOITTAUTUMINEN 18.1.-30.4.

Retket

ISÄT JA LAPSET su 9.5. klo 13-16 Kalliopirtin leirikeskuksessa

PERHEIDEN RETKIPÄIVÄ Helatorstai 21.5. klo 11-16 Parinpellon leirikeskuksessa

Ilmoittautumisohjeet:

Voit ilmoittautua leireille ja retkille ilmoittautumisajankohtana Internetissä seurakunnan verkkosivulla. Etusivulta verkkoilmoittautuminen.

Leirien ja retkien osallistujat ARVOTAAN, mikäli leirille tai retkelle on hakijoita enemmän kuin sille voidaan ottaa. Hollolan srk jäsenet ovat etusijalla.

Arvonnassa ovat mukana kaikki varsinaisena ilmoittautumisaikana tulleet ilmoittautumiset. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä. Huom! Hollolan seurakuntaan kuulumattomilta perimme korotetun leiri- ja retkimaksun (+50 %)

Leirimaksusta voi hakea vapautusta taloudellisin perustein seurakunnan diakoniatyön kautta. Diakoniatyö avustaa enintään yhtä leiriä / vuosi.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tieto leirille ja retkelle pääsystä kotiin.

Ilmoittautumisajan jälkeen vapaita paikkoja voit tiedustella suoraan p. 040 832 9899.

leiri tunnelmia
talvileiri 2018