Esirukouspyyntö

"Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta” (1. Tim. 2:1)

Esirukouspyynnöt luetaan toiveen mukaan Hollolan seurakunnan jumalanpalveluksissa.

Esirukouspyyntöäsi ei välttämättä lueta juuri niillä sanoilla, kuin olet sen kirjoittanut, mutta rukouspyyntösi sisällytetään messussa seurakunnan esirukoukseen.

Jos esirukouspyyntöjä tulee yhteen messuun hyvin paljon, emme välttämättä mainitse jokaista esirukouspyyntöä messussa erikseen. Kaikkien rukouspyyntöjen puolesta kuitenkin rukoillaan sakastissa tai rukouspiireissä.

Esirukouspyyntö
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.