Käytkö rippikoulun muualla kuin Hollolan seurakunnassa?

Mikäli et tule Hollolan seurakunnan järjestämään rippikouluun, vaan käyt sen jonkun muun toimijan järjestämänä (esim. harrastuspainotteiset rippikoulut, Suomen Lähetysseuran ja muiden järjestöjen rippikoulut tai jonkun kauempana olevan seurakunnan leiri), niin sinun tulee silti ilmoittautua muualla käyvien ryhmään.

Rippikouluun sisältyy poikkeuksetta alkujakso omassa seurakunnassa. Ilmoittaudu kuitenkin nettisivujemme kautta muualla rippikoulunsa käyvien ryhmään! Omaan seurakuntaan tutustumiseen liittyvissä asioissa, ole yhteydessä Hanna-Leena Penttilään.

Muualla rippikoulunsa käyvien yhteinen tapaaminen on keskiviikkona 17.11.2021 klo 17 Sovituksenkirkon takkahuoneessa (käynti alapihan kautta).

Kehitysvammaisten rippikoulusta voitte olla yhteydessä kehitysvammaistyön pappi Jenni Riihimieheen, puh. 044 7191522 tai jenni.riihimies@evl.fi

Alttari, lippis

Pappi