Yhdessäoloa laulamisen kera

Hollolan seurakunnassa järjestetään moninaista ja eri-ikäisille tarkoitettua musiikkitoimintaa. Tutustu vasemmalla olevassa valikossa esiteltyihin kuoroihin, jonka lisäksi lauletaan muutenkin.

Kuhmoinen-Padasjoki

Laulutuokio Lähimmäistuvassa (Padasjoen Säästöpankin kerhohuoneella) kerran kuukaudessa.

Lauluhetki Padasjoen Pienkodilla kerran kuukaudessa

Kärkölä

Mummonkammarin laulutuokiossa laulamisesta kiinnostuneet seniori-ikäiset laulajat kokoontuvat laulun ja kahvittelun merkeissä. Vapaaehtoinen kahviraha kootaan oman seurakunnan diakonisiin
avustuksiin. Laulutuokiosta vastaa Kärkölän seurakunta yhdessä vapaaehtoistoimija Ritva Lepolan kanssa.

Torstaisin klo 13-14.30 Kärkölän seurakuntakeskuksessa.

-Kärkölässä kokoontuu Mummonkammarin laulutuokio, johon voivat osallistua kaikki laulamisesta kiinnostuneet seniori-ikäiset. Tutustu Mummonkammarin laulutuokioon lisää..

Tarkemmat ajankohdat näet tapahtumakalenterista.