Miehille

Miesten tapahtumien tarkemmat ajankohdat näet tapahtumakalenterista.

Hollola

Miesten saunaillassa miehet kokoontuvat kerran kuukaudessa keskiviikkoisin saunomaan ja pohdiskelemaan Raamatun sanomaa. Ota oma Raamattu ja saunomisvälineet  mukaan. Pääasiassa kokoonnutaan Sovituksenkirkon takkahuoneessa ja Parinpellon rantasaunalla.

Parinpeltoon kimppakyyti lähtee Sovituksenkirkon yläpihalta. Lisätietoja kirkkoherra Antti Lahtinen (yhteystiedot alhaalla).

MIESTEN  SAUNAILLAT

Miestyön saunaillat kevätkausi 2018

ke klo 18 – 21 seuraavasti: 28.3., 25.4., ja 30.5. Parinpellon rantasauna, Parinpellontie 173. Helmikuussa 28.2. paikkana Sovituksenkirkon takkahuone, jolloin sisäänkäynti alapihan kautta.

Saunomisen jälkeen pohdiskelemme yhdessä Efesolaiskirjeen sanomaa.

Ota oma Raamattu ja saunomisvälineet mukaan. Parinpeltoon kimppakyyti lähtee klo 17.30 Sovituksenkirkon yläpihalta.

Hämeenkoski

Miestyö on mukana aina, kun Hämeenkosken seurakunnassa tapahtuu. Tule mukaan! Lisätietoja voi kysyä Hämeenkosken pappi Leevi Ruonakoskelta (yhteystiedot alhaalla).

Miestyön saunailta tiistaisin Leirimajalla klo 18.

Kärkölä

Miestenpiiri kokoontuu parittomien viikkojen pe klo 18 Järvelän seurakuntakeskuksessa, vastuunkantajana Pentti Rautanen.

Kuhmoinen-Padasjoki

Miesten kotaillat kokoontuu eri puolilla Kuhmoista, mm. metsästäjien kodilla, metsästysmajoilla ja -laavuilla, maamiesseuran taloilla sekä kodeissa. Kotailta on vieraillut myös naapuripitäjissä. Ohjelmassa on mielenkiintoisen luennoitsijan lisäksi makkaranpaistoa, laulua ja loppuhartaus.

Yhteystiedot Risto Ojala, puh. 040 550 0267

Miestenilta Padasjoella joka kuukauden kolmas keskiviikko.

Pappi
Hämeenkosken kappeliseurakunta