Kirkkokuorot

Hollolan kirkkokuoro

Hollolan Kirkkokuoro on kolmiääninen sekakuoro, jonka pääasiallinen tehtävä on juhlistaa messujen musiikkia. Moniäänisyydestä johtuen uusille laulajille pidetään koelaulu.

Kuoro esiintyy myös muissa seurakunnan tilaisuuksissa sekä käy mm. vierailukäynneillä palvelutaloissa. Kuoro osallistuu myös Kirkkomusiikkipiirin laulujuhlille sekä valtakunnallisille Kirkon musiikkijuhlille.

Kirkkokuoron laulajat ovat hyvin sitoutuneita ja kuoron luonteeseen kuuluukin runsas osallistuminen sekä harjoituksiin että esiintymisiin. Jos moniäänisyys tuntuu liian vaativalta, Hollolassa on myös yksiääninen Ylistyskuoro sekä Laulupiiri, josta lauluharrastuksen voi aloittaa.

Kuoroa johtaa Sinikka Pitkänen (yheteystiedot alhaalla). Harjoitukset ovat viikottain Sovituksenkirkon Musiikkihuoneessa torstaisin klo 18-20.

Hämeenkosken kirkkokuoro

Hämeenkosken kirkkokuoro ry on kolmiäänen (SAB) kuoro, joka kokoontuu harjoituksiin Hämeenkosken Seurakuntatuvalle. Kirkkokuoro elää ja hengittää kirkkovuotta eli sen vakio-ohjelmaa ovat muun muassa joulun ja pääsiäisen laulut. Olemme mukana elävöittämässä kappeliseurakunnan jumalanpalveluselämää noin kerran kuukaudessa (lukuunottamatta kesää). Ohjelmisto on monipuolista,  laulut ovat peräisin sekä vanhojen mestareiden että nuoremman polven taitajien kynistä. Kuoro kuuluu Lahden kirkkomusiikkipiiriin.

Leppoisaan porukkaan mahtuu lisää laulajia. Jos tunnet vetoa mukaan, ota yhteyttä Johanna-kanttoriin 044 5246 186, laita sähköpostia johanna.k.huovinen@evl.fi tai tule katsomaan kuoroa sen meininkiä harjoituksiin Seurakuntatuvalle.

Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 18-20 Hämeenkosken seurakuntatuvalla.

Kärkölän kirkkokuoro

Kärkölän Kirkkokuoro ry. kuuluu Lahden Kirkkomusiikkipiiriin. Kuoro on Suomen Kirkkomusiikkiliiton jäsen. Taloudellista tukea kuoro saa vuosittain Kärkölän kappeliseurakunnalta. Kuoron puheenjohtajana toimii Marja-Liisa Tapanila, sihteerinä Matti Honkasalo ja taiteellisena johtajana Kirsi Skantz-VIljakainen.

Kuoron tarkoituksena on kehittää, ylläpitää ja rikastuttaa seurakunnan jumalanpalveluselämää musiikillisin keinoin. Kuoro esiintyy myös konserteissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoro laulaa etupäässä 3- ja 4-äänistä hengellistä ohjelmistoa.

Kuorossa laulaminen on antoisa, virkistävä ja kehittävä harrastus. Monipuolinen ohjelmisto rikastuttaa lauluharrastusta ja mukavassa porukassa on helppo olla mukana. Nuotinlukutaitoa tai aiempaa kuoroharrastusta ei edellytetä.

Kärkölän Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 19-21 Kärkölän seurakuntakeskuksessa.

Kuoroa johtaa kanttori Kirsi Skantz-Viljakainen. Ota yhteyttä tai tule seuraamaan harjoituksiamme. Tervetuloa!

Kuhmoinen-Padasjoen kirkkokuorot

Kuhmoisten kirkkokuoro on perustettu v. 1935 ja rekisteröity v. 1955. Kuoro kuuluu SKML:n Lahden kirkkomusiikkipiiriin. Tervetuloa!

Kuhmoisten kirkkokuoro harjoittelee Kuhmoisten seurakuntakodin 7. taivaassa. Kuoroa johtaa kanttori Hannele Erola.

Padasjoen kirkkokuoro on tarkoitettu kaikille kuorolaulusta kiinnostuneille. Laulamme 3- ja 4-äänistä hengellistä ohjelmistoa. Avustamme messussa noin kerran kuukaudessa. Teemme yhteistyötä lähiseudun kirkkokuorojen kanssa ja osallistumme Päijät-Hämeen kirkkomusiikkipiirin toimintaan.

Harjoittelemme seurakuntakodilla (Uimalantie 2) torstaisin klo 18.30-20.15. Kuoroa johtaa kanttori Juha Nurmi (yhteystiedot alhaalla). Lisätietoja voi kysellä myös kuoron puheenjohtaja Paavo Rantaselta (050-336 5176, paavo.s.rantanen@hotmail.com). Toimintaan osallistuminen on ilmaista. Tervetuloa tutustumaan mukavaan joukkoomme!

Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunta
Kirkkotie 1 A
17800 Kuhmoinen
Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

vapaapäivät yleisimmin ma-ti

Musiikkiryhmät Hämeenkoskella:

Hämeenkosken kirkkokuoro, Lauluryhmä Ikäiset, Tuomaslaulajat ja -soittajat, MetriO, Duo JohanHeliC

Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki
Johtava kanttori

Kanttorin virkatehtävien lisäksi musiikkityön lähiesimies.

Musiikkiryhmät:

Kirkkokuoro, harjoitukset torstaisin klo 18-20 Sovituksenkirkon musiikkihuoneessa.
3-ääninen sekakuoro, laulukoe uusille laulajile. Kuoro koostuu vapaaehtoistoimijoista ja palvelee Hollolan seurakunnan tilaisuuksissa.

Hengellinen laulupiiri joka toinen torstai klo 14-15 Sovituksenkirkon musiikkihuoneessa.
Laulamme laulamisen ilosta - ei esiintymisiä.

Laulavat Veljet -veteraanikuoro (http://sites.google.com/site/laulavatveljet)

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ