Kirkkokuorot

Hollolan kirkkokuoro

Hollolan Kirkkokuoro on kolmiääninen sekakuoro, jonka pääasiallinen tehtävä on juhlistaa messujen musiikkia. Moniäänisyydestä johtuen uusille laulajille pidetään koelaulu.

Kuoro esiintyy myös muissa seurakunnan tilaisuuksissa sekä käy mm. vierailukäynneillä palvelutaloissa. Kuoro osallistuu myös Kirkkomusiikkipiirin laulujuhlille sekä valtakunnallisille Kirkon musiikkijuhlille.

Kirkkokuoron laulajat ovat hyvin sitoutuneita ja kuoron luonteeseen kuuluukin runsas osallistuminen sekä harjoituksiin että esiintymisiin. Jos moniäänisyys tuntuu liian vaativalta, Hollolassa on myös yksiääninen Ylistyskuoro sekä Laulupiiri, josta lauluharrastuksen voi aloittaa.

Kuoroa johtaa Sinikka Pitkänen (yheteystiedot alhaalla). Harjoitukset ovat viikottain Sovituksenkirkon Musiikkihuoneessa torstaisin klo 18-20.

Hämeenkosken kirkkokuoro

Kirkkokuoro  elävöittää jumalanpalveluksia ja muita kappeliseurakunnan tilaisuuksia.

Kuoroon otetaan uusia laulajia, entinen kuorokokemus ei ole tarpeen. Tervetuloa mukavaan seuraan mielenkiintoisen ja antoisan harrastuksen pariin!  Lisätietoja antaa kanttori Johanna Huovinen.

Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 18-20 Hämeenkosken seurakuntatuvalla.

Kärkölän kirkkokuoro

Kärkölän Kirkkokuoro ry. kuuluu Lahden Kirkkomusiikkipiiriin. Kuoro on Suomen Kirkkomusiikkiliiton jäsen. Taloudellista tukea kuoro saa vuosittain Kärkölän kappeliseurakunnalta. Kuoron puheenjohtajana toimii Marja-Liisa Tapanila, sihteerinä Matti Honkasalo ja taiteellisena johtajana Kirsi Skantz-VIljakainen.

Kuoron tarkoituksena on kehittää, ylläpitää ja rikastuttaa seurakunnan jumalanpalveluselämää musiikillisin keinoin. Kuoro esiintyy myös konserteissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoro laulaa etupäässä 3- ja 4-äänistä hengellistä ohjelmistoa.

Kuorossa laulaminen on antoisa, virkistävä ja kehittävä harrastus. Monipuolinen ohjelmisto rikastuttaa lauluharrastusta ja mukavassa porukassa on helppo olla mukana. Nuotinlukutaitoa tai aiempaa kuoroharrastusta ei edellytetä.

Kärkölän Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 19-21 Kärkölän seurakuntakeskuksessa.

Kuoroa johtaa kanttori Kirsi Skantz-Viljakainen. Ota yhteyttä tai tule seuraamaan harjoituksiamme. Tervetuloa!

Kuhmoinen-Padasjoen kirkkokuorot

Kuhmoisten kirkkokuoro on perustettu v. 1935 ja rekisteröity v. 1955. Kuoro kuuluu SKML:n Lahden kirkkomusiikkipiiriin. Tervetuloa!

Kuhmoisten kirkkokuoro harjoittelee Kuhmoisten seurakuntakodin 7. taivaassa. Kuoroa johtaa kanttori Hannele Erola.

Padasjoen kirkkokuoro on tarkoitettu kaikille kuorolaulusta kiinnostuneille. Laulamme 3- ja 4-äänistä hengellistä ohjelmistoa. Avustamme messussa noin kerran kuukaudessa. Teemme yhteistyötä lähiseudun kirkkokuorojen kanssa ja osallistumme Päijät-Hämeen kirkkomusiikkipiirin toimintaan.

Harjoittelemme seurakuntakodilla (Uimalantie 2) torstaisin klo 18.30-20.15. Kuoroa johtaa kanttori Juha Nurmi (yhteystiedot alhaalla). Lisätietoja voi kysellä myös kuoron puheenjohtaja Paavo Rantaselta (050-336 5176, paavo.s.rantanen@hotmail.com). Toimintaan osallistuminen on ilmaista. Tervetuloa tutustumaan mukavaan joukkoomme!

Hannele Erola
Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunta