Kirkkoherran virka julistettiin haettavaksi

13.12.2018 11.24

Hollolan seurakunnan kirkkoherra valitaan välittömällä vaalilla, jossa äänioikeus on 18 vuotta täyttäneillä seurakunnan jäsenillä.

Lausunnossaan Hollolan seurakunnan kirkkoneuvosto esittää kirkkoherran viran erityisiksi tarpeiksi seuraavaa:
- tasapuolinen ja kuunteleva Raamattuun sitoutuva hengellinen johtajuus ja taito toimia suunnan näyttäjänä
- kyky hallita kokonaisuuksia ja taito kehittää seurakuntaa
- yhteistyökyky
- hyvät viestinnälliset taidot
- seurakuntahallinnon tuntemus ja kokemus
- henkilöstöhallinnon taito ja osaaminen
- taloushallinnon tuntemus ja kokemus

Kirkkoherran virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon ja seurakuntatyönjohtamisen tutkinnon suorittanut pappi. Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.

Virasta antavat lisätietoja:
- ajalla 12.-31.12.2018 vs. khra Satu Alander, satu.alander@evl.fi tai 044 524 6193
- ajalla 1.-11.1.2019 vs. khra Leevi Ruonakoski, leevi.ruonakoski@evl.fi tai 044 524 6238

Hakuaika päättyy 11.1.2019 klo 15.00 mennessä.

Tuomiokapituli on valmistautunut haastattelemaan hakijat ke 16.1.2019. Haastattelukutsut lähetetään virkaa hakeneille hakuajan päätyttyä.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti KirkkoHR:n sähköisellä hakulomakkeella. Toissijaisesti hakemukset voi lähettää osoitteeseen Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli, Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere.

Postitse hakemuksensa lähettäviä pyydetään huomioimaan, että tuomiokapitulin uusi osoite on 8.1.2019 lukien seuraava: Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli, Näsilinnankatu 26, 33200 Tampere.

Hakemukseen on liitettävä nimikirjaote ja lääkärintodistus.

Verkkolomakkeella nimikirjaote liitetään Liitä ansioluettelosi -kohtaan ja lääkärintodistus liitetään Liitetiedosto -kohtaan. Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa notaari Hannu Laukkonen: hannu.laukkonen@evl.fi tai 0400 926 730.

Linkki viralliseen hakuilmoitukseen