Hollolan seurakunnan leirit ja retket nuorille

HUOM! Toiminta keskeytetty toistaiseksi! Muistathan, että olemme sinua varten, joten voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai somessa (instagram, snäpchat, facebook)! Muistathan katsoa perjantaisin klo 18.00 Instagram Live- suoralähetyksen nuortenillasta!

Tule mukaan kokemaan yhdessäoloa, hyvää fiilistä ja huippuhetkiä!

Ilmoittautuminen leireille ja retkille tapahtuu verkossa.

Leirikirjeen ja turvatietolomakkeen saat nuorisotyönohjaajaltasi ennen leiriä antamaasi sähköpostiin.
Muistathan tuoda leirille/retkelle huoltajan allekirjoittaman turvatietolomakkeen.
Lataa, tulosta ja täytä lomake tai pyydä lomake nuorisotyönohjaajaltasi.

Sovituksen YÖ 21.3.-22.3.2020 Sovituksenkirkossa

Nyt on mahdollisuus lähteä viettämään yö upeassa Sovituksenkirkossa. Mitä kirkko kätkeekään sisälleen, mitä voitkaan oppia kirkosta yhdessä yössä. Näistä saat selvyyden ilmoittautumalla mukaan! Harva onkaan viettänyt yötä kirkossa, nyt siihen on mahdollisuus!

Ilmoittautuminen Sovituksen YÖhön 21.2.-1.3.

Nuorten kevätleiri Parinpellossa 3.-5.4.2020

Olit sitten nuori Hollolasta, Vesikansasta, Kärkölästä, Kuhmoisista tai Padasjoelta, tämä leiri on just sua varten!

Tulehan mukaan kevään nuortenleirille tunnelmoimaan kauniista keväästä Parinpeltoon! Luvassa varmasti mukavaa tekemistä ja olemista, sekä takuuvarmaa leiritunnelmaa.

Ilmoittautuminen leirille 3.3.-10.3.

KEVÄT 2020 ISOSKOULUTUKSEN ILMOITTAUTUMISET

Vanhojen isosten leiri Parinpellossa 24.-25.1. 2020

1. vuoden isosten leiri Parinpellossa 25.-26.1.2020

Isopäivä 15.3.2020 Kärkölässä --> Ilmoittautuminen 14.2.- 21.2.

Valittujen isosten leiri Parinpellossa 24.-26.4.2020 --> Ilmoittautuminen 24.3. - 31.3.

Muistathan tuoda leirille huoltajan allekirjoittaman turvatietolomakkeen.
Lataa, tulosta ja täytä lomake tai pyydä lomake nuorisotyönohjaajaltasi.

Vastuualueena nuoriso-ja erityisnuorisotyö

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Nuorisotyönohjaaja ( virkavapaalla)
Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Virkavapaalla 14.7.2020 saakka

Pappi

Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi.