Hollolan seurakunnan leirit ja retket nuorille

Tule mukaan kokemaan yhdessäoloa, hyvää fiilistä ja huippuhetkiä!

Ilmoittautuminen leireille ja retkille tapahtuu verkossa.

Leirikirjeen ja turvatietolomakkeen saat nuorisotyönohjaajaltasi ennen leiriä antamaasi sähköpostiin.
Muistathan tuoda leirille/retkelle huoltajan allekirjoittaman turvatietolomakkeen.
Lataa, tulosta ja täytä lomake tai pyydä lomake nuorisotyönohjaajaltasi.

Sissikeikka 6.-7.9.2019

Nyt on mahdollisuus lähteä viettämään aivan karsea yö pimeässä ja märässä metsässä yhdessä muiden samankaltaistesi kanssa. Siis aivan siistiä! Kyseessä iso lipunryöstöskaba yön yli. Tuuppa mukaan suureen spektaakkeliin jonnekin Päijät-Hämeen metsiin.

Ilmoittautuminen sissikeikalle 10.8.-24.8. TÄSTÄ

Nuorten syysleiri Parinpellossa 11.-13.10.2019

Olit sitten nuori Hollolasta, Vesikansasta, Kärkölästä, Kuhmoisista tai Padasjoelta, tämä leiri on just sua varten!

Tulehan mukaan syksyn nuortenleirille tunnelmoimaan pimeneviä syysiltoja Parinpeltoon! Luvassa varmasti mukavaa tekemistä ja olemista, sekä takuuvarmaa leiritunnelmaa.

Ilmoittautuminen leirille 11.9.-25.9. TÄSTÄ

Maata Näkyvissä -festarit 15.-17.11.2019 Turussa

Lähde mukaan kokemaan ainutlaatuinen viikonloppu! Maata näkyvissä -festarit on Pohjoismaiden suurin nuorille suunnattu kristillinen musiikkitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Turussa marraskuussa. Festareiden tapahtumapaikkoina toimivat Gatorade Center ja Turun Messukeskus.

2019 Maata Näkyvissä -festareiden teemana "Mitä mä pelkään?". Koko festariohjelman ja lisätietoa tapahtumasta löydät https://www.maatanakyvissa.fi/

Reissun tarkka hinta ja kuljetuksen lähtöpaikat tarkentuvat lähempänä reissua!

Ilmoittautuminen festareille 13.9.-17.10. TÄSTÄ

Nuorten joululeiri Parinpellossa 13.-15.12.2019

Legendaarinen joululeiri tulee taas! Varmista paikkasi hauskanpidossa ja yhteisessä joulutunnelmoinnissa!

Luvassa varmasti mahtava viikonloppu yhdessä uusien ja vanhojen tuttujen kanssa, sekä tietenkin aina yhtä odotettu jouluruokailu!

Ilmoittautuminen leirille 13.11.-27.11. TÄSTÄ

SYKSYN 2019 ISOSKOULUTUKSEN ILMOITTAUTUMISET

1. vuoden isosten leiri Parinpellossa 13.-15.9.2019 --> Ilmoittautuminen 10.8.-29.8. TÄSTÄ

Isopäivä Sovituksenkirkossa 6.10.2019 --> Ilmoittautuminen 6.9.-20.9. TÄSTÄ

Vanhojen isosten leiri Parinpellossa 1.-3.11.2019 --> Ilmoittautuminen 1.-16.10. TÄSTÄ

Vastuualueena nuoriso-ja erityisnuorisotyö

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Nuorisotyönohjaaja ( virkavapaalla)
Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Virkavapaalla 14.7.2020 saakka

Pappi

Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi.