Kehitysvammaiset

Seurakunta tekee kehitysvammaistyötä yhdessä kehitysvammaisten asumispalvelujen ja toimintakeskusten kanssa Kärkölässä ja Hollolan alueella

Hollola

Kehitysvammaisten pyhäkoulu
Kehitysvammaisille järjestetään omaa pyhäkoulua Tiilikartanossa (Hirvikalliontie 2 B) joka toinen tiistai klo 17-18 alkaen 4.9. Ohjaajina diakoniatyöntekijä p. 040 762 6874 ja vapaaehtoinen vuorotellen.

Uskilassa Huvikummun pyhäkoulua kehitysvammaisille pitävät Tuomo ja Kaisa Keskiaho (Hatsinantie 184)

Pyhäkoulu kokoontuu torstaisin klo 12-13, joka viikko. Tämän kevään viimeinen kerta on 25.4.

Lisätietoja: p. 044 988 0368 Huvikumpu

Kärkölä

Kevarikerho
Kevarikerho on kaikille kehitysvammaisille tai heidän kanssaan toimiville tarkoitettu kerho. Lisätietoja antaa diakoniatyöntekijä Pirkko Haapakka (yhteystiedot alhaalla).

Kehitysvammaisten leirit
Kehitysvammaisille suunnattuja leirejä järjestetään vuosittain yksi tai kaksi. Ajankohtaisista leireistä tiedotetaan erikseen.

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1