Nuortenillat

HUOM! Toiminta keskeytetty toistaiseksi! Muistathan, että olemme sinua varten, joten voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai somessa (instagram, snapchat, facebook)!

Muistathan tulla mukaan perjantaisin klo 18.00 Instagram Live -nuorteniltaan @hollolansrknuoret

Nuortenillassa lauletaan, pelaillaan, leikitään ja nauretaan yhdessä. Nautimme hyvästä ruuasta ja kivasta seurasta. Illan päätteeksi hiljennymme hartauteen.

Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan nuorteniltoja, ota rohkeasti yhteyttä omaan nuorisotyönohjaajaasi!

Olet lämpimästi tervetullut, ota kaverisikin mukaan!

Vastuualueena nuoriso-ja erityisnuorisotyö

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Pappi

Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi.

vs. nuorisotyön ohjaaja
Kärkölän kappeliseurakunta Hollolan kantaseurakunta
Sammalistontie 1
16600 Järvelä

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta Hollolan kantaseurakunta
Puistotie 12