Kirkonseutu-lehden tavoittavuus Kuhmoisissa

19.6.2017 12.44

Kuhmoisten Velisjärven leirikeskuksen aittoja.

Kuhmoisissa on oltu huolestuneita siitä, ulottuuko Kirkonseudun jakelu kunnan raja-alueille. Seurakunta toivoo tietoa ongelmaosoitteista.

Kirkonseutu on Lahden, Asikkalan, Hollolan ja Heinolan seurakuntien julkaisema lehti. Lehti jaetaan kaikkiin mainosjakelun sallineisiin talouksiin julkaisijaseurakuntien alueella. Painosmäärä on 87 000 kpl.

Maantieteellisesti laajalla Hollolan seurakunnalla on tarve yhteiselle tiedotusvälineelle, mikä korostuu erityisesti vaalivuosina.

Jos Kuhmoisten kunnan raja-alueilla on talouksia, joihin Kirkonseudun jakelu ei jostain syystä ulotu, pyydämme ilmoittamaan lehteä toivovan seurakuntalaisen nimen ja osoitteen seurakuntaan, jotta asia voidaan korjata. Kesä- ja elokuussa kyseiset tiedot voi ilmoittaa suoraan seurakunnan tiedottajalle: p. 044 524 6196 tai juhana.sade@evl.fi. Tieto välitetään myös virastojen kautta.

Kesäasukkaat

Kesäasukkaat voivat lukea Kirkonseutua ilmaiseksi Kirkonseutu.fi-palvelussa tai noutaa lehden erillisistä jakelutelineistä seurakunnan toimipisteistä, kaupoista ja huoltoasemilta. Kirkonseutu-lehden voi myös tilata mainoskieltotalouksiin tai jakelualueen ulkopuolelle (kotimaassa) vuosihintaan 16 €. Tilaukset: lahti.viestinta@evl.fi tai puhelimitse 044 719 1247.

Lehti ilmestyy 21 kertaa vuodessa, noin joka toinen lauantai. Kesällä harvemmin.

Kirkonseudun jakelupalautteet: jakelupaivystys@mediataloesa.fi tai p. (03) 7575 285.

Kuvassa Kuhmoisten Velisjärven leirikeskuksen aittoja.