Seurakunta elää ja toimii vallitsevana aikana

Toiminta vapautuu rokotekattavuuden laajetessa

(päivitetty 15.9.2021)

Hollolan seurakunnassa on poistettu tilojen tarkat henkilömäärärajoitukset kokonaan. Kuitenkin kirkkojen osalta toimitaan siten, että niissä vain joka toinen penkkirivi on käytössä.

Myös kokoava toiminta käynnistyy aikuis- ja musiikkiryhmien osalta viimeistään lokakuun alussa. Perhekerhot ovat myös aloittaneet toimintansa sisätiloissa. Kouluikäisten retkitoiminta on syksyn osalta peruttu.

Kotikasteet ovat myös nyt mahdollisia, mutta ensisijaisesti suosittelemme seurakunnan tiloja, joiden koronaturvallisen väljyyden ja hygieniatason voimme taata.

Yleisuhjeet toimintaan osallistuvalle on hyvä pitää edelleen mielessä

1. Osallistu tilaisuuksiin ja tapahtumiin vain terveenä.
  2. Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
  3. Huomioi kahden metrin turvavälit myös tiloihin tullessasi ja pois lähtiessäsi.
  4. Vahva kasvomaskisuositus on käytössä kaikissa kohtaamisissa, myös ulkotiloissa ja kirkollisissa toimituksissa. Käyttö koskee kaikkia 12 vuotta täyttäneitä ja kaikkia seurakunnan tiloja ja tilaisuuksia.