Uutislistaukseen

Hollolan seurakunnassa on haettavana diakonian virka

Ilmakuva Hämeenkosken kirkon alueesta

Hollolan varhaiskeskiajalla perustettu seurakunta on vakavarainen ja ainutlaatuinen kokonaisuus, joka toimii nykyisin neljän kunnan alueella. Jäseniä yhteisöllä on kaikkiaan 22 500. Hollolan seurakuntaan kuuluu kantaseurakunnan lisäksi Hämeenkosken, Kuhmoisten, Kärkölän ja Padasjoen kappeliseurakunnat. Seurakunta pitää työntekijöistään huolta mm. hyvillä Epassi- ja työsuhdepolkupyöräeduilla sekä seuraamalla säännöllisesti työilmapiiriä ja työhyvinvointia. Ympäristöystävällisyys ei näy ainoastaan latauspaikka-, aurinkovoimala- ja maalämpöhankkeissamme, vaan vihreä asenne läpäisee kaiken toimintamme Kärkölästä Kuhmoisiin. Viime syksynä valmistuneen strategiamme nimi on Rukoillen, rohkeasti, vastuullisesti. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme yli 80 monitaitoisen ammattilaisen voimin. Verkkosivuillamme voi tutustua mm. tuoreeseen Viidestä yhdeksi -lähihistoriateokseen.

 

Diakonian viranhaltija on osa Hollolan seurakunnan diakoniatyön tiimiä. Viran tehtäviin kuuluu diakoniatyö Hämeenkosken kappeliseurakunnan ja kantaseurakunnan alueella. Työ sisältää taloudellista avustamista, koti- ja hoivakotikäyntejä, seurakunnan lähimmäispalvelukävijöiden ohjaamisen, saattohoito- ja kriisipäivystystä sekä tapahtumajärjestelyjä.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen hyväksymä diakoniatyöntekijän pätevyys. Palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Virka tulee ottaa vastaan 1.10.2023 tai sopimuksen mukaan.

Valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Ennen työn vastaanottamista valitun on esitettävä lääkärintodistus työkelpoisuudestaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa tästä linkistä avautuvaan hakujärjestelmään 28.7.2023 klo 15.00 mennessä.

Hakijoita pyydetään varautumaan haastatteluun viikolla 32.

Lisätietoja antavat johtava diakonian viranhaltija Anne Hakkarainen p. 044 524 6212 (7.7. asti) tai [email protected] ja diakoniatyöntekijä Kati Lempiäinen p. 040 829 7580 tai [email protected] (10.–28.7.)

Tutustu myös uuteen rekrytointivideoomme Youtubessa.

14.6.2023 13.57