Uutislistaukseen

Hollolan seurakunta hakee huoltomestaria

Sovituksenkirkko ulkoa

Hollolan seurakuntaan kuuluvat kantaseurakunnan lisäksi Hämeenkosken-, Kärkölän-, Kuhmoisten- ja Padasjoen kappeliseurakunnat. Kirkkoja on seitsemän kappaletta ja muita rakennuksia n. 90 kpl.

 

Hollolan seurakunta hakee vakinaiseen työsuhteeseen energistä, osaavaa ja yhteistyökykyistä ammattilaista huoltomestariksi.

Huoltomestari toimii Hollolan seurakunnan laitosmiesten lähiesihenkilönä. Huoltomestari osallistuu tarvittaessa myös käytännön suorittavaan työhön. 

Huoltomestarin tehtäviin kuuluu muun muassa: 

  • kiinteistöjen ja laitteiden huolto- ja korjaustöitä sekä rakennustöitä 
  • rakennusten huoltotöiden suunnittelu, kuntojen arviointi / tarkastukset 
  • avustaa talousarvion ja päätettäväksi tulevien asioiden valmistelussa, hankinnoissa sekä kilpailutuksissa 
  • opastaa henkilökuntaa kiinteistöasioissa ja laitteiden käytössä 

Huoltomestarin tehtävää täytettäessä arvostamme rakennusalan- tai kiinteistöhuollon ammatillista koulutusta sekä riittävää kokemusta rakennusten korjaustöistä sekä -huolloista. Koska huoltomestari toimii laitosmiesten esihenkilönä, katsotaan eduksi, jos hakijalla on aikaisempaa esihenkilökokemusta edellä mainituista osa-alueista. 

Arvostamme hyviä esihenkilö- ja tiimityötaitoja, yhteistyökykyisyyttä, itsenäistä ja kehittävää työotetta, asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä paineensietokykyä. Työhön kuuluu myös erilaisten IT-järjestelmien käyttöä, joita huoltomestari aktiivisesti käyttää työssään. Huoltomestarin esihenkilönä toimii kiinteistöpäällikkö. 

Seurakunnan toimipisteet sijaitsevat laajalla alueella, joten ajokortti ja oma auto ovat tehtävän suorittamisessa välttämättömiä. 

Toimessa on 6 kk koeaika. Työ tulee ottaa vastaan 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan. 

Huoltomestarin tehtävä kuuluu kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaiseen vaativuusryhmään 503. Lisäksi voidaan maksaa kokemuksen perusteella määräytyvää kokemuslisää. Tehtävässä noudatetaan KirVESTES mukaista yleistyöaikaa, joka on 38,15 tuntia/yhden viikon jaksossa. 

Seurakunnassamme on käytössä e-Passi sisältäen lounas- liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut. Lisäksi työnantaja tarjoaa mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräetuun. 

Hakemukset liitteineen jätetään viimeistään 15.11.2023 klo 14.00 mennessä tästä linkistä avautuvaan hakujärjestelmään. Jos linkki ei toimi, voit myös kopioida sen hakuselaimeesi: https://www.mvs.fi/srk/hollola/url/yXL0ccLp1V.

Haastattelut pidetään perjantaina 17.11. klo 13-17. 

Lisätietoja toimesta antaa tarvittaessa kiinteistöpäällikkö Keijo Kokko, keijo.kokko(at)evl.fi, puh. 040-5912431.

Tutustu myös rekrytointivideoomme Youtubessa.

1.11.2023 16.00