Uutislistaukseen

Haussa määräaikainen laitosmies 31.12.2024 saakka

Särsjärven rantasauna

Hollolan seurakunnan kiinteistötoimessa on haettavana laitosmiehen määräaikainen työsuhde 31.12.2024 saakka.

Laitosmiehenä työskentelet rakennusten huolto- ja korjaustehtävissä. Vastaat rakennusten toimivuudesta sekä käyttö- ja lämmityskulujen pysymisestä oikealla tasolla. Kiinteistönhoidolla on suuri merkitys rakennusten toimivuuden, viihtyisyyden ja elinkaaren kannalta.

Työ sisältää monipuolisia yleiskiinteistönhuollon tehtäviä ja ennakkohuoltoja. Kierrät tarkastamassa rakennuksia huoltokirjan tehtävien mukaisesti, suoritat vianetsintää ja teet pieniä vikakorjauksia saatujen ilmoitusten perusteella. Työhön kuuluu myös teknisempiä LVIA- tehtäviä sekä ajoittain kalusteiden siirtoja eri tilaisuuksia varten. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin n. klo 7-15.30 välillä, mutta tehtävään saattaa ajoittain sisältyä myös päivystysvuoroja.

Edellytämme vähintään viiden vuoden työkokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä ja LVIA- järjestelmistä. Toivomme laajaa osaamista kiinteistöhuollosta sekä kiinteistöhuoltokoneiden käytöstä / huoltamisesta. Tarvitset tehtävän hoidossa ajokortin sekä oman auton. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy kokemusta pienistä vikakorjauksista sekä kiinteistönhuollon-, rakennusalan- tai sähköalan ammattitutkinto.

Arvostamme kokemusta julkisista rakennuksista, sähköisistä huoltokirjoista sekä kiinteistönhoidon koneista.  Toivomme sinulta jämäkkää otetta työntekoon, vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oppimiskykyä ja yhteistyötaitoja. Katsomme eduksesi voimassa olevan työturvallisuuskortin, perustason IT-taidot, sekä hyvä suomen kielen taidon.

Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Koska laitosmies tekee hankintoja seurakunnalle, tarkistetaan valitun henkilön luottotiedot.

Palkkaus ja vuosilomat määräytyvät koulutuksen ja alakohtaisen työkokemuksen perusteella kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Laitosmiehen tehtävänkuva kuuluu vaativuusryhmään 402.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisen linkin kautta 3.6.2024 klo 12.00 mennessä, vaihtoehtoisesti osoitteella Hollolan seurakunta, Raimo Tuominen, Keskuskatu 2, 15870 Hollola. Kuoreen merkintä "Laitosmies". Haastattelut sovitaan heti haun jälkeen ja pidetään 6.6. ja 7.6.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltomestari Raimo Tuominen,  raimo.tuominen@evl.fi, puh. +358 401531799.

Linkki hakulomakkeeseen: https://www.mvs.fi/srk/hollola/url/FmMWPtx1d0

Tutustu:

Töissä Hollolan seurakunnassa -videoomme.

Raimo Tuominen
Raimo Tuominen
Keskuskatu 2
15870 Hollola

24.5.2024 08.39