Uutislistaukseen

Hollolan seurakunta hakee nuorisotyönohjaajan viransijaista ajalle 19.8.2024-31.12.2025

Nuoria yhdessä

Hollolan varhaiskeskiajalla perustettu seurakunta on vakavarainen ja ainutlaatuinen kokonaisuus, joka toimii nykyisin neljän kunnan alueella. Jäseniä yhteisöllä on kaikkiaan 22 000. Hollolan seurakuntaan kuuluu kantaseurakunnan lisäksi Hämeenkosken, Kuhmoisten, Kärkölän ja Padasjoen kappeliseurakunnat. Seurakunta pitää työntekijöistään huolta mm. seuraamalla säännöllisesti työilmapiiriä ja työhyvinvointia. Ympäristöystävällisyys ei näy ainoastaan latauspaikka-, aurinkovoimala- ja maalämpöhankkeissamme, vaan vihreä asenne läpäisee kaiken toimintamme Kärkölästä Kuhmoisiin. Strategiamme nimi on Rukoillen, rohkeasti, vastuullisesti. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme yli 80 monitaitoisen ammattilaisen voimin. Verkkosivuillamme voi tutustua mm. tuoreeseen Viidestä yhdeksi -lähihistoriateokseen.

Hollolan seurakunnassa avautuu nyt nuorisotyönohjaajan viransijaisuus ajalle 19.8.2024-31.12.2025 (tehtävän aloituksesta voidaan neuvotella). Haettavana olevan viran tehtäväalue on nuorisotyö ja kouluikäisten työ erityisesti Kärkölän kappeliseurakunnan alueella. Työhön kuuluu siis muun muassa kouluikäisten parissa tehtävää työtä, nuorteniltoja, isoskoulutusta ja leirityötä. Lisäksi työhön kuuluu rippikoulutyö (suunnittelu ja toteuttaminen). Nuorisotyönohjaaja toimii Hollolan seurakunnan kasvatustyön tiimissä ja Kärkölän kappeliseurakunnan alueellisessa tiimissä.

Nuorisotyönohjaajalta toivomme hyvää yhteistyökykyä, joustavuutta, innostusta ja organisointikykyä sekä sitoutumista seurakuntatyöhön. Arvostamme oma-aloitteisuutta, luovuutta ja kristillisen kasvatustyön näkemystä. Viransijaisuuden hoito edellyttää oman auton käyttöä. 

Pätevien kirkon nuorisotyönohjaajien ohella huomioidaan myös lähiaikoina valmistuvat ja tarvittaessa soveltavan tutkinnon omaavat. Toivomme hakijalta Kirkkohallituksen päätöksen nro 164 mukaista nuorisotyönohjaajan viran haltijalta ja nuorisotyönohjaajan työtä pääasiallisena tehtävänään tekevältä viranhaltijalta vaadittavaa tutkintoa.

Viransijaisuuteen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseen tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viransijaisuuden vastaanottoa. Tehtävään valitun tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävän palkkaus pätevälle kirkon nuorisotyönohjaajalle on vaativuusryhmän 502 mukainen (alkaen 1.10.2024 tehtävän vaativuusryhmä vaihtuu 503:een Hollolan seurakunnassa tehtyjen päätösten mukaisesti), ja koeaika on kuusi kuukautta.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 31.7. klo 11.00. Mahdolliset haastattelut järjestetään viikolla 31 tai 32 (etähaastattelu Teamsin kautta myös mahdollinen).

Lähetä meille hakemuksesi todistuksineen, joista ilmenee koulutuksesi ja työkokemuksesi sekä CV tähän verkko-osoitteeseen tai kirjallisesti Hollolan seurakunta Keskuskatu 2 15870 Hollola, kuoreen merkintä: Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa 

vs. kirkkoherra Satu Alander, satu.alander@evl.fi, 044 524 6193 (17.6.–14.7.)

kirkkoherra Timo Huttunen, timo.huttunen@evl.fi, 044 524 6195 (15.7. alkaen)

Tutustu: Töissä Hollolan seurakunnassa -videoomme.

Timo Huttunen
Timo Huttunen
Kirkkoherra
Keskuskatu 2
15870 Hollola
Satu Alander
Satu Alander
Pappi
Keskuskatu 2
15870 Hollola

Tehtäviini kuuluvat papiston tiimivastaavana toimiminen ja lähiesihenkilötyö sekä ympäristötyö (Hollolan seurakunnan ympäristövastaavana). Lisäksi toimin kirkkoherranviraston ja seurakuntatoimistojen toimistosihteerien esihenkilönä. 

11.6.2024 10.03