Uutislistaukseen

Hollolan seurakunnan johtavan kanttori virka

Hollolan seurakunnassa on haettavana johtavan kanttorin virka.

Sovituksenkirkon urut.

Sovituksenkirkon urut.

Hollolan seurakunnassa (Kanta-Hollola sekä Hämeenkosken, Kärkölän ja Kuhmoisten-Padasjoen kappelit) on haettavana johtavan kanttorin virka. Seurakuntamme on laaja ja tarjoaa monipuoliset työskentelytilat sekä toimivat työvälineet. Tämä monipuolinen tehtävä on kokoaikainen ja vaatii oman auton käytön.


Johtavan kanttorin virkatehtäviin kuuluu kanttorin perustehtävät kirkkojärjestyksen mukaisesti (KJ 6 § 28). Lisäksi johtava kanttori toimii muiden kanttoreiden lähiesimiehenä. Tämä edellyttää laaja-alaisia esimiestaitoja. Odotamme johtavalta kanttorilta halua suunnitella ja kehittää monipuolisesti seurakunnan musiikkielämää yhdessä muiden kanttoreiden kanssa. Sosiaaliset taidot ja kyky verkostoitumiseen katsotaan eduksi. Viran täytössä katsotaan eduksi esimieskokemus ja -koulutus, kuten myös motivaatio toimia esimiestyössä.


Virka on piispainkokouksen päätöksen mukaisesti ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorinvirka. Palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukainen. Virka tulee ottaa vastaan 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.
Valitun tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Ennen työn vastaanottamista valitun on esitettävä lääkärintodistus työkelpoisuudestaan. Virassa on 4 kk:n koeaika.

Hae virkaan tästä linkistä.

28.4.2020 11.47