Uutislistaukseen

Tulkoon sinun valtakuntasi -kampanja kutsuu suomalaisia rukoilemaan

Helatorstaista helluntaihin kestävä Tulkoon Sinun Valtakuntasi -kampanja kutsuu suomalaisia rukoilemaan yhdessä.

Tulkoon sinun valtakuntasi -tapahtuma alkaa helatorstaina Agricolan kirkossa viettävästä rukoushetkestä 13.5. klo 16 ja päättyy helluntaina 23.5. vietettävään Tuomasmessuun.

Tapahtuman ytimessä ovat myös rukoushetket, joita vietetään tapahtuman aikana klo 8.30, 12.00, 17.30, 19.00 ja 21.30. Kaikkiin näihin pääsee osallistumaan tapahtuman FacebooksivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Tapahtuman nettisivultaLinkki avautuu uudessa välilehdessä voi myös ladata virikemateriaaliksi rukouspäiväkirjan ja virikemateriaalin rukouksia varten. Näissä on jokaiselle päivälle omat tekstinsä.

”Ajatus on se, että helatorstaista helluntaihin yhdessä muiden kristittyjen kanssa ympäri maailman rukoilemme meille tärkeiden ihmisten ja meille tärkeiden asioiden puolesta. Tämä rukouskampanja perustuu Apostolien teoissa kuvattuun tapahtumaan, jossa opetuslapset Jeesuksen taivaaseen astumisen jälkeen rukoilivat keskenään yhdessä ja odottivat Pyhää Henkeä”, kirkkoherra Tuomas Mäkipää Suomen Anglikaanisesta kirkosta kertoo.

Tulkoon sinun valtakuntasi on osaa maailmanlaajuista ”Thy Kingdom Come” -rukoushaastetta. Rukousliike syntyi vuonna 2016, kun Canterburyn ja Yorkin arkkipiispat kutsuivat ihmisiä rukoilemaan. Järjestäjinä Suomessa ovat Kansan Raamattuseura, Hengen uudistus kirkossamme, Hiljaisuuden Ystävät, Tuomasyhteisö, Suomen Anglikaaninen kirkko ja Suomen evankelis-luterilainen kirkko.

12.5.2021 14.04