Uutislistaukseen

Nuorisotyön viransijaisuus Hollolan seurakunnassa

Hollolan seurakunnassa on haettavana nuorisotyönohjaajan viransijaisuus. Viransijaisuus alkaa 15.10.2021 (tai sopimuksen mukaan) ja päättyy 30.9.2022.

lukeva nuori

Hollolan seurakunta on vuoden 2017 alusta tarkoittanut maantieteellisesti hyvin laajaa kokonaisuutta, johon kuuluu Hämeenkosken, Kärkölän ja Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnat. Nuorisotyönohjaajan virka sijoittuu Hollolan kantaseurakunnan ja Hämeenkosken kappeliseurakunnan alueelle.

Nuorisotyöntekijän vastuualueena on kouluikäistentyö, nuorisotyö ja rippikoulutyö. Etsimme innostunutta, hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ja innovatiivista työntekijää laaja-alaiseen tehtävään. Hakijalta edellytämme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiimityötaitoja. Laajassa seurakunnassamme oman auton käyttö on välttämätöntä.

Kelpoisuusehtona seurakunnan nuorisotyönohjaajan viransijaisuuteen on kirkkohallituksen päätöksen (Kirkon säädöskokoelma nro 124) 2 §:n mukainen tutkinto eli: sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, sosionomi (AMK) tai humanistisen alan ammattikorkeakoulututkinto, yhteisöpedagogi (AMK). Piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukaiset tutkinnot huomioidaan siten kuin säädöskokoelman nro:lla 124 julkaistun päätöksen 8 §:n 4 momentissa sanotaan. Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Huomioimme toissijaisesti myös muodollisesti epäpätevät hakijat.

Palkkaus on kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen. Viransijaisuudessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Ennen viransijaisuuden vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään varautumaan tulemaan haastatteluun ke 13.10. alkaen klo 13.

Hakemukset 10.10.2021 klo 23.59 mennessä osoitteeseen, johon linkki on tässä.

Lisätietoja antavat Hanna-Leena Penttilä p. 044 524 6213 (hanna-leena.penttila@evl.fi) ja Riitta Petsalo p. 040 8329899 riitta.petsalo@evl.fi

1.10.2021 14.06