Kuhmoisten - Padasjoen kappeliseurakunta

Kuhmoisten seurakuntatoimisto, Kirkkotie 1A, 17800 Kuhmoinen

palvelee puh.  040 749 2283 (ma ja to klo 9-13) tai kuhmoisten.seurakunta@evl.fi.  Puhelimeen vastataan muinakin arkipäivinä mahdollisuuksien mukaan.

Padasjoen seurakuntatoimisto, Puistotie 12, 17500 Padasjoki

palvelee puh. 03 552 7200 (ti ja ke klo 9-13) tai padasjoen.seurakunta@evl.fi.  Puhelimeen vastataan muinakin arkipäivinä mahdollisuuksien mukaan.

​​​​​​​Padasjoen ja Kuhmoisten seurakunnat liittyivät Hollolan seurakuntaan 1.1.2017 Kuhmoisten - Padasjoen kappeliseurakuntana. Seurakuntalaisia kappeliseurakunnassa on noin 4500. Molemmat ovat suosittuja kesämökkipaikkakuntia. Kirkkoja on kaksi, samoin kappeleita.

Kappeliseurakunnan oman säännöllisen toiminnan lisäksi seurakuntalaiset ovat tervetulleita osallistumaan myös seurakunnan muuhun toimintaan ympäri Hollolaa ja Kärkölää.

> Tutustu seurakunnan säännölliseen toimintaan

> Kiinnostaako vapaaehtoistyö kappeliseurakunnassa?

> Tapahtumakalenteri

> Lähetystyö